GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mi az IntesisHome?

Az Intesis Home egy környezetbarát rendszer, amely lehetővé teszi bármely légkondicionáló, hőszivattyú vagy levegő-víz egység vezérlését webes felület és iPhone, iPad, iPod vagy Android készülékek használatával. A rendszer egy IntesisHome eszközből és az alkalmazásból áll. A kompatibilitási lista szakaszban ellenőrizheti a kompatibilis légkondicionálókat, hőszivattyúkat vagy levegő-vízi egységeket.

Használhatom az IntesisHome-ot bármilyen mobileszközzel?

Jelenleg az IntesisHome alkalmazás iPod, iPad, iPhone és más, Android operációs rendszerrel felszerelt eszközökre érhető el. Az összes többi eszköz futtathatja az IntesisHome-ot a webes szolgáltatás segítségével, amely a legtöbb webböngésző számára elérhető.

Mi kell az IntesitHome használatához?

Az IntesisHome használatához és a beltéri egység (ek) vezérléséhez:

1. Győződjön meg arról, hogy a légkondicionáló, a hőszivattyú vagy az levegő-víz egység kompatibilis a rendszerrel.
2. Vásároljon egy IntesisHome eszközt.
3. Internet csatlakozás az épületben, ahol a légkondicionáló, a hőszivattyú vagy a levegő-víz egység telepítve van.
4. Internet-hozzáféréssel rendelkező WiFi eszköz.

Szükségem van internet-kapcsolatra az IntesitHome használatához?

Igen. Az IntesisHome egy felhőalapú rendszer, amely internetkapcsolattal megfelelően működik. Az internetet ott, ahol a felhasználó használja az alkalmazást és ott is, ahol a klíma berendezés, illetve az IntesisHome eszköz telepítve van.

Irányíthatom az IntesitHome-ot a Google Assistant segítségével ?

Az IntesisHome és a Google integrációja lehetővé teszi, hogy hangvezérelje az AC rendszerét, bármelyik Google Assistant kompatibilis eszközzel.

https://assistant.google.com/

Nézze meg a bemutató videónkat

Vezérelhetem az IntesitHome-ot az Amazon Alexa-val?

Igen. Az IntesisHome Skill lehetővé teszi, hogy vezérelje AC-egységeit hangutasításokkal bármely Alexa kompatibilis eszközzel.

Nézze meg a bemutató videónkat

Hol szerezhetem be az IntesisHome-ot?

A rendszer egy IntesisHome eszközből és az alkalmazásból áll. Itt információkat találhat mindkettő beszerzéséről:

IntesisHome eszköz:
Ha érdekel az IntesisHome eszköz beszerzése, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

IntesisHome alkalmazás:
Ez egy ingyenes alkalmazás, amelyet webes felületről, webböngészőből vagy egy iPhone-ra, iPadra, iPodra vagy Android készülékre tervezett alkalmazásból lehet használni.

Hány IntesisHome készülékre van szükségem a rendszer vezérléséhez?

Az IntesisHome készülék csak egyetlen beltéri egység (légkondicionáló, hőszivattyú vagy levegő-víz) vezérlésére alkalmas. Ezért minden egyes vezérelendő beltéri egységhez egy IntesisHome eszközt kell beszerezni .

Másrészről, ne feledje, hogy az IntesisHome eszközök maximális száma, amit az IntesisHome alkalmazás vezérelhet, a használt licenctől függ.

Az azonos fiókkal vezérelhető IntesisHome eszközök maximális száma 50. Ha több mint 50 eszközt kell irányítania, lépjen kapcsolatba velünk.

Hogyan telepíthető és konfigurálható az IntesitHome?

Az IntesisHome készülék telepítéséhez és konfigurálásához kérjük, kövesse az alábbi utasításokat ugyanebben a megadott sorrendben:

1. Telepítse az IntesisHome eszközt.
2. Állítsa be az IntesisHome eszközt.

Mi a jelenet és hogyan állíthatom be?

Programozza be a jeleneteket az Ön igényeinek megfelelően az IntesisHome segítségével, így kezelheti a vezérlőpultból az összes szükséges egységet.

Egyetlen kattintással megadhatja és mentheti a jeleneteket, hogy később akkor aktiválhassa őket, amikor csak akarja.

Az IntesisHome kompatibilis az IFTTT-vel?

Igen. Az IFTTT lehetővé teszi az IntesisHome csatlakoztatását más eszközökhöz és alkalmazásokhoz, valamint azok működtetését a légkondicionálóval vagy a hőszivattyús rendszerrel.

Az IFTTT oldal további információkat nyújt a működésről és a végtelen lehetőségekről.

https://ifttt.com/intesishome

Irányíthatom az IntesisHome-ot, a Siri gyorsbillentyűkkel?

Az IntesisHome alkalmazás kompatibilitása a Siri parancsikonokkal lehetővé teszi, hogy bizonyos műveleteket beállítson az AC egység vezérlésére az Apple, Siri hangátviteli rendszeréről.

Nézze meg a bemutató videónkat

NEM KAPOTT VÁLASZT A KÉRDÉSÉRE?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!