INTESISHOME FUNKCIÓK

Fedezzen fel mindent, amit az IntesisHome rendszerrel megoldhat!

TÁVIRÁNYÍTÓ

Az IntesisHome minden szükséges ellenőrzést egyszerű és intuitív módon kínál: 

  • A HVAC rendszer teljes ellenőrzése, ugyanazokat a funkciókat biztosítjuk, mint a távvezérlőn.
  • Hozzáadjuk a webes és az alkalmazásvezérlőt és -felügyeletet, nem helyettesítjük a távvezérlőt, így mindkettőt egyszerre használhatja.
Kapcsolja BE vagy KI az AC egységet bárhol is van.
Változtassa meg az AC egység  ÜZEMMÓDOKAT az Ön igényeinek megfelelően.

Állítsa be az AC egységet arra a hőmérsékletre, amelyet kellemesnek érez.

Ellenőrizze a helyiség hőmérsékletét bármikor.

Állítsa be a légkondicionáló egység légsebességét a kívánt szintre.

A vízszintes és függőleges lapátok teljes ellenőrzése.

OKOS

Miután folyamatosan irányítjuk és felügyeljük az AC egység állapotát, a legújabb technológiákat alkalmazzuk a legfejlettebb funkciók biztosításához.

  • Egyes funkciókat szervereink hajtanak végre.
  • Más funkciók végrehajtása a készülékben történik.
A legjobb módja annak, hogy mindent megismerhessünk, ami a klíma rendszerünkben történik!
Különböző értesítési módokat állíthat be:
– E-mail küldése fiókjába vagy legfeljebb 5 különböző címre. 
– Állítson be egy push értesítést a telefonon.
Mikor értesülünk? Ha egy bizonyos előrebeállított művelet történik, mint például a készülék BE kapcsol, az üzemmódváltozás, az AC-egység hibája, a hőmérséklet egy küszöb értéke alatt, stb.

Számtalan különböző értesítést beállíthatunk!

Egy helyről egyszerre több eszközzel is felügyelhet és vezérelhet.
Válasszunk annyi eszközt és annyi műveletet a jeleneten belül amennyit csak szeretnénk és mindegyiket akár egyszerre hajtsuk végre. Ezek a jelenetek igény szerint végrehajthatók, vagy időzítheti őket, így a feladatokat egy bizonyos időpontban hajtja végre.
Olyan jeleneteket hozhat létre, mint:
  • átállít minden légkondicionáló egységet kikapcsolt állapotban, amikor elhagyja otthonát,
  • bekapcsolja az étkező klímaberendezését ebédidőben, vagy ugyanakkor kikapcsolja a klímákat a tárgyalókban,
  • és még sok mindent, amit el tud képzelni.

Mivel fontos, hogy a technológia használata a lehető legegyszerűbb legyen, rendszerünket 26 különböző nyelvre fordítottuk le.
Arab, katalán, cseh, dán, német, görög, angol, spanyol, perzsa, finn, francia, héber, hindi, horvát, magyar, olasz, holland, norvég, lengyel, portugál, román, orosz, svéd, török, kínai, bolgár.

Az egyik célunk, hogy a technológia mindenki számára elérhető legyen, és a légkondicionáló egység használata még a látássérültek számára is könnyű legyen.
Az IntesisHome-ban igyekszünk segíteni ezeknek az igényeknek a kielégítésében is. Az alkalmazásunk képes arra, hogy a telefon felolvassa az egyes képernyőn megjelenő beállításokat és opciókat.
Ez a funkció segít a szobahőmérséklet fenntartásában a beállított értékek között, így gyorsabban érheti el a kívánt hőmérsékletet.
FAGYÁS ELLENI VÉDELEM: Állítsa be a kívánt minimális hőmérsékletet és az IntesisHome garantáltja, hogy a soha nem megy az alá a hőmérséklet.
TÚLMELEGEDÉS ELLENI VÉDELEM: Állítsa be a kívánt maximális hőmérsékletet, és az IntesisHome biztosítja, hogy soha nem lépi túl ezt az értéket.

Az AC egységek nem nagyon intuitív módon adják meg a hibákat. Sokszor csak villog az AC egységen egy jelzőfény. Az IntesisHome használatával könnyen azonosítható, hogy mi okozza a hibákat a rendszer működésében.
Az IntesisHome  közvetlen kommunikációval rendelkezik az AC egységgel, hogy megtudjuk a hibát, amikor ez történik. Így láthatjuk az IntesisHome rendszerben a kódot és a hiba leírását, amikor meghibásodás lép fel.
A jelzések kombinálhatók, hogy egy létesítménykezelőhöz, vagy egy karbantartó céghez küldjön jelzést vagy csak értesítést kapjunk a telefonunkon egy push-értesítések útján, hogy eldönthessük, mit kell tennünk.

Fontos tudni, hogy az Ön légkondicionáló egysége mennyi üzemórát működött, így az IntesisHome ezt is számolja.

Az IntesisHome-ban minden eszköz, a firmware legutolsó verziójával működik, amikor kiadjuk.
K + F csapatunk keményen dolgozik annak érdekében, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen. Ne aggódjon, nyugodt lehet afelől, hogy a készülék folyamatosan frissül.

SPECIÁLIS FUNKCIÓK

Az Intesis Home minden lehetséges ügyfél igényeit igyekszik kielégíteni, így néhány speciális funkciót a professzionális felhasználók számra fejlesztettünk ki.

Az IntesisHome segít a légkondícionáló egység körültekintő gondozásában. Az IntesisHome rendszer képes számolni az üzemórákat, így ezekre a számlálókra alapozva megmutathatjuk a felhasználónak, hogy mikor kell a következő szűrőcserét vagy karbantartást elvégezni.
– A klíma egységnek bizonyos használati óraszám után át kell mennie egy karbantartási felülvizsgálaton. A rendszer értesíti Önt, amikor a karbantartási idő elérkezik.
– A szűrő tisztán tartása segíti az AC egység hosszabb élettartamát és hatékonyabb működését. Az IntesisHome tájékoztatni fogja, hogy mikor kell tisztítani a szűrőt.

Az IntesisHome segítségével létrehozhat egy előre beállított éves ütemtervet.
Ütemezze be az éghajlati viszonyoknak megfelelően az AC általános működését. Konfigurálja a napi működési mintákat és ütemezéseket, amikor azt szeretné, hogy a rendszer végrehajtsa őket.
Lehetőséget biztosítunk különböző minták felállítására, és kiválaszthatja, hogy melyik mintát hajtsa végre a rendszer minden nap.

Ellenőrizze az összes helyszínt egyetlen műszerfalról.
Az IntesisHome több helyszín irányítására kész, így alkalma a különböző helyszíneken, különböző városokban lévő irodák központi irányítására is.
Három különböző szint segít az AC egységek átfogó irányításában, így könnyen felügyelhető és vezérelhető, bárhol is vagyunk.

Több ember kezelheti, felügyelheti és vezérelheti az egyes egységeket.
Sok ember van egy épületben, és mindegyikük különböző területeken tartózkodik, és eltérő igényeik vannak.
Az IntesisHome-ban 3 felhasználói típust hoztunk létre, így annyi profilt készíthet, amennyire szükség van, és hozzáférést is biztosíthat a használt egységekhez.

Az klímarendszer működését a helyiség állapotától függően kell beállítani.
Az IntesisHome készülékek egy bináris bemenettel rendelkeznek, így csatlakoztathat egy jelenlét-érzékelőt vagy egy ablaknyitás-érzékelőt.
JELENLÉT ÉRZÉKELŐ: A helyiség hőmérsékletének megváltoztatása, az emberek jelenlétében.
– Ha van bárki a szobában. 
– Ha valaki elhagyta a helyiséget. 
– Amikor valaki jön a szobába.
AKKUMULÁTOR KAPCSOLATOS ÉRZÉKELŐ: Nem indítja el az AC-egységet, amikor az ablak nyitva van.
Kerülje el a nemkívánatos AC hőmérsékletet.
A távvezérlők sokszor elérhetők mindenki számára, és nem kényelmes hőmérsékletet állítanak be.
Az IntesisHome lehetővé teszi, hogy a munkamódtól függően korlátozza a beállított hőmérsékletet bizonyos értékekre, így elkerülheti, hogy a felhasználó beállítsa a beállított értéket egy bizonyos hőmérséklet felett vagy egy másik alatt.
Ez egy nagyon egyszerű módja az energiamegtakarításnak!

3RD PARTY RENDSZEREK

A 3rd party rendszerével való integráció létfontosságúvá vált az IoT világában. Már létrehoztuk a kompatibilitást a legnépszerűbb rendszerekkel, amelyeket a felhasználóink ​​élvezhetnek. De ez nekünk nem elég, mi továbbra is keményen dolgozunk, hogy még többet tudjunk adni.

Az IFTTT lehetővé teszi az IntesisHome csatlakoztatását más eszközökhöz és alkalmazásokhoz, valamint azok működtetését a légkondicionálóval vagy a hőszivattyús rendszerrel.
Az IFTTT oldal további információkat nyújt a műveletről és a végtelen lehetőségekről.

https://ifttt.com/intesishome

Az IntesisHome és a Google integrációja lehetővé teszi, hogy hangvezérelje az AC rendszerét bármelyik Google Assistant kompatibilis eszközzel.

Nézzem meg a bemutató videót

Az IntesisHome Skill lehetővé teszi, hogy vezérelje AC-egységeit hangutasításokkal bármely Alexa kompatibilis eszközzel.

Nézze meg a bemutató videót

Az IntesisHome alkalmazás és a Siri kompatibilitása – A parancsikonok lehetővé teszik bizonyos műveletek beállítását az AC egység vezérlésére az Apple, Siri hangbeviteli rendszeréből.

Nézze meg a bemutató videót